Ethereum

Ethereum je platforma in programski jezik, ki vsakemu razvijalcu omogoča izdelavo in objavo decentraliziranih aplikacij naslednje generacije. Ethereum se lahko uporablja za kodiranje, decentralizacijo, varovanje in trgovanje s skoraj vsem: glasovanje, imena domen, finančne izmenjave, množično financiranje, upravljanje podjetij, pogodbe in sporazumi večine vrst.

Bitcoin je revolucionarno plačilno omrežje in nova vrsta denarja. Bitcoin uporablja tehnologijo peer-to-peer za delovanje brez osrednjega organa: upravljanje transakcij in izdajanje bitcoinov izvaja omrežje. Bitcoin je odprtokoden; njegova zasnova je javna, nihče nima v lasti ali nadzoru Bitcoina in vsi lahko sodelujejo. S številnimi svojimi edinstvenimi lastnostmi Bitcoin omogoča določene uporabe, ki jih ni mogel enako dobro pokriti noben prejšnji plačilni sistem.

Na naši platformi vam olajšamo, da spremljate, kaj ljudje govorijo o vaših najljubših kovancih. Naš napredni sistem družbenega poslušanja vsak dan obdela na milijone objav v družbenih medijih.

Indeks socialnega razpoloženja za Bitcoin je orodje za razpoloženje, ki prikazuje dnevni sentiment o Bitcoinu. Podatki prihajajo iz milijonov objav na družbenih omrežjih vsak dan. Uporabljamo sofisticirane algoritme strojnega učenja za ugotavljanje, ali je objava pozitivna ali negativna glede Bitcoin-a in drugih kovancev. Vsi podatki se samodejno posodabljajo vsako uro.

Sentiment Bitcoin-a po času je na voljo na spletni strani: www.bittsanalytics.com/sentiment-index/BTC.

Naše poročilo vključuje Nlp analizo besed, uporabljenih v pozitivnih in negativnih objavah na družbenih omrežjih o Ether, Bitcoinu in drugih kovancih. S tem orodjem lahko izberete besede, povezane z Bitcoin, in iščete njihovo pogostost v družbenih medijih. Njihovo uporabo lahko iščete tudi v različnih časovnih obdobjih. Bikov trg je izraz, ki se uporablja za razpravo o splošnem trendu rasti cen in ga običajno spremlja široko zaupanje vlagateljev.

Ne ostanite v temi, ko gre za vaše trgovanje. Uporabljamo zapletene algoritme za izračun ravni podpore in ravni odpornosti za cene. Raven podpore je tam, kjer je večja verjetnost, da bo cena prenehala padati in naredila preobrat nazaj navzgor, medtem ko je raven upora tam, kjer je večja verjetnost, da bo cena prenehala rasti in pade nazaj. BittsAnalytics ponuja svoje kriptozgodovinske podatke v csv obliki, za to je potrebno naročilo na API.

Dokumentacija API-ja je dostopna na social media sentiment API.

Indikator trendne črte prikazuje trend cene, pa tudi ravni podpore in upora. Naučite se prepoznati vzorce in kazalnike, da boste lahko natančneje določili čas svojih vstopov in izstopov. Za vas opravimo vse delo pri izračunu, kje so te ravni, in nudimo zmogljiva vizualna orodja, da jih lahko jasno vidite.

Bitcoin

Bitcoin je nova valuta, ki jo je leta 2009 ustvarila neznana oseba z vzdevkom Satoshi Nakamoto. Transakcije se izvajajo brez posrednikov - kar pomeni, brez bank! Več trgovcev jih začenja sprejemati: lahko kupite storitve spletnega gostovanja, pico, itn..

Bitcoin se od običajnih plačilnih sistemov razlikuje po tem, da ni centraliziranih organov. Z bitcoinom se transakcije izvajajo skupaj v omrežju, zaradi česar je v bistvu imun na goljufije in dvojno porabo. Ne obstaja en sam posrednik, ki bi nadzoroval omrežje in transakcije.

Bitcoin je kriptovaluta. Gre za obliko digitalnega denarja, ki je zasnovan tako, da je varen in v mnogih pogledih anonimen (čeprav je to lahko iluzija). Bitcoine lahko pošljete preko interneta neposredno komur koli kjerkoli na svetu, ne glede na to, kje se nahajajo.

Ethereum
Ethereum je tehnologija (kot je bitcoin), ki je dom digitalnega denarja – saj veste, kot so bitcoini. Vendar pa se ethereum lahko uporablja za več kot le denar: lahko se uporablja tudi za gradnjo decentraliziranih aplikacij, ustvarjanje digitalnih žetonov vrednosti in celo upravljanje lastne skupnosti.

Ethereum je odprtokodna, decentralizirana platforma, ki izvaja pametne pogodbe.

Morda še niste slišali veliko o Ethereumu, vendar bo njegov vpliv kmalu očiten. Svetovalci so Vitalik Buterin, Gavin Wood, Anthony Di Lorio in Joseph Lubin. Deluje na tehnologiji blockchain, tako da, če ste uporabili Bitcoin ali DASH (drugo kriptovaluto), oba delujeta na isti tehnologiji. Blockchain Ethereum je več kot le kriptovaluta – to je tehnologija glavne knjige, ki spremlja lastništvo katerega koli sredstva in lahko avtomatizira interakcije brez človeške vpletenosti.

Cardano
Cardano Foundation je organizacija, ki stoji za Cardano, platformo blockchain z dokazom vložka, ki je uvedla nove metode upravljanja za zaščito svojega decentraliziranega blockchaina. Cardano je bil zgrajen s strokovno pregledanimi raziskavami in razvit z znanstveno filozofijo.

Cardano je platforma blockchain, ki uporablja posebno vrsto tehnologije, znano kot "dokaz vložka".

Cardano je decentraliziran javni projekt blockchain in kriptovalute, ki je popolnoma odprtokoden in temelji na znanstveni filozofiji. Razvojno ekipo sestavlja velik globalni kolektiv strokovnih inženirjev in raziskovalcev s sedežem na različnih univerzah, laboratorijih in industriji. To je prva platforma blockchain, ki se je razvila iz znanstvene filozofije in pristopa, ki temelji na raziskavah.

Cardano je decentraliziran javni projekt blockchain in kriptovalute ter je popolnoma odprtokoden. Cardano, ki služi kot protokol osnovne plasti za kriptovaluto Ada, ponuja platformo za pametno pogodbo, popolnoma opremljen sistem denarnice in želi zagotoviti programirljivo verigo blokov, ki lahko zaščiti zasebnost uporabnika, zaščiti pred krajo varnosti in uporablja regulativna pravila v nezaupljivem omrežju.

Polkadot

Polkadot omogoča prenos vseh vrst podatkov ali sredstev med verigami blokov. Polkadot poganja globalno omrežje interoperabilnosti, ki povezuje vse decentralizirane sisteme, dApps in skupnosti na način enakovrednih. S Polkadotom postavljamo temelje za prihodnost decentraliziranega spleta.

Polkadot je projekt Web3 Foundation, ki zagotavlja razširljive storitve med verigo blokov. Omogoča izvajanje številnih neodvisnih blokovnih verig z varnim in preglednim sporočanjem parachain-to-parachain ter interoperabilnostjo na ravni stanja. Polkadot je zgrajen za reševanje trileme razširljivosti blokovnih sistemov z implementacijo novega mehanizma relejne verige, ki deluje kot zaupanja vreden odbor tretje osebe, ki omogoča vzporedno proizvodnjo novih blokov v Polkadotu, kar močno skrajša zamude in čase transakcij.

Naša platforma omogoča določitev social media sentiment za Polkadot ter ostale kovance. Izračunavamo pa tudi agregatne indekse kot je npr. crypto fear and greed index:
bittsanalytics.com/crypto-fear-greed-index/

Solana
Solana je revolucionarna blockchain, zgrajena za omogočanje razširljivih, uporabniku prijaznih aplikacij za ves svet.

Raziščite najhitrejši blockchain na svetu. Solana je samo-spremenljiva in razširljiva platforma blockchain, ki razvijalcem omogoča ustvarjanje visoko zmogljivih aplikacij. Solana distribuira varnostno podporo in podporo za zaščito pred posegi, ki je potrebna za napajanje pametnih pogodb, decentraliziranih izmenjav in žetonov.

Solana je razširljiva blockchain, zasnovana za svet. Zasnovan je za zagon spleta jutrišnjega dne: identitete, plačil, shranjevanja datotek in dokazila o delu. Solana je zelo dostopna, večplastna arhitektura. S preverjenim soglasjem dokazila o vlogi, znatnim časom delovanja in močno komunikacijo med deli deli lahko obdela veliko transakcij na sekundo.

V spodnji tabeli lahko najdete linke do primerjav različnih kovancev:

BTC vs ETH BTC vs XRP BTC vs BNB BTC vs SOL BTC vs ADA BTC vs DOT BTC vs DOGE
ETH vs BTC ETH vs XRP ETH vs BNB ETH vs SOL ETH vs ADA ETH vs DOT ETH vs DOGE
BNB vs BTC BNB vs ETH BNB vs XRP BNB vs SOL BNB vs ADA BNB vs DOT BNB vs DOGE
USDT vs BTC USDT vs ETH USDT vs XRP USDT vs BNB USDT vs SOL USDT vs ADA USDT vs DOT USDT vs DOGE
USDC vs BTC USDC vs ETH USDC vs XRP USDC vs BNB USDC vs SOL USDC vs ADA USDC vs DOT USDC vs DOGE
ADA vs BTC ADA vs ETH ADA vs XRP ADA vs BNB ADA vs SOL ADA vs DOT ADA vs DOGE
SOL vs BTC SOL vs ETH SOL vs XRP SOL vs BNB SOL vs ADA SOL vs DOT SOL vs DOGE
XRP vs BTC XRP vs ETH XRP vs BNB XRP vs SOL XRP vs ADA XRP vs DOT XRP vs DOGE
LUNA vs BTC LUNA vs ETH LUNA vs XRP LUNA vs BNB LUNA vs SOL LUNA vs ADA LUNA vs DOT LUNA vs DOGE
DOT vs BTC DOT vs ETH DOT vs XRP DOT vs BNB DOT vs SOL DOT vs ADA DOT vs DOGE
DOGE vs BTC DOGE vs ETH DOGE vs XRP DOGE vs BNB DOGE vs SOL DOGE vs ADA DOGE vs DOT
SHIB vs BTC SHIB vs ETH SHIB vs XRP SHIB vs BNB SHIB vs SOL SHIB vs ADA SHIB vs DOT SHIB vs DOGE
BUSD vs BTC BUSD vs ETH BUSD vs XRP BUSD vs BNB BUSD vs SOL BUSD vs ADA BUSD vs DOT BUSD vs DOGE
MATIC vs BTC MATIC vs ETH MATIC vs XRP MATIC vs BNB MATIC vs SOL MATIC vs ADA MATIC vs DOT MATIC vs DOGE
ATOM vs BTC ATOM vs ETH ATOM vs XRP ATOM vs BNB ATOM vs SOL ATOM vs ADA ATOM vs DOT ATOM vs DOGE
CRO vs BTC CRO vs ETH CRO vs XRP CRO vs BNB CRO vs SOL CRO vs ADA CRO vs DOT CRO vs DOGE
WBTC vs BTC WBTC vs ETH WBTC vs XRP WBTC vs BNB WBTC vs SOL WBTC vs ADA WBTC vs DOT WBTC vs DOGE
NEAR vs BTC NEAR vs ETH NEAR vs XRP NEAR vs BNB NEAR vs SOL NEAR vs ADA NEAR vs DOT NEAR vs DOGE
LTC vs BTC LTC vs ETH LTC vs XRP LTC vs BNB LTC vs SOL LTC vs ADA LTC vs DOT LTC vs DOGE
DAI vs BTC DAI vs ETH DAI vs XRP DAI vs BNB DAI vs SOL DAI vs ADA DAI vs DOT DAI vs DOGE
ALGO vs BTC ALGO vs ETH ALGO vs XRP ALGO vs BNB ALGO vs SOL ALGO vs ADA ALGO vs DOT ALGO vs DOGE
FTM vs BTC FTM vs ETH FTM vs XRP FTM vs BNB FTM vs SOL FTM vs ADA FTM vs DOT FTM vs DOGE
BCH vs BTC BCH vs ETH BCH vs XRP BCH vs BNB BCH vs SOL BCH vs ADA BCH vs DOT BCH vs DOGE
TRX vs BTC TRX vs ETH TRX vs XRP TRX vs BNB TRX vs SOL TRX vs ADA TRX vs DOT TRX vs DOGE
UNI vs BTC UNI vs ETH UNI vs XRP UNI vs BNB UNI vs SOL UNI vs ADA UNI vs DOT UNI vs DOGE
OKB vs BTC OKB vs ETH OKB vs XRP OKB vs BNB OKB vs SOL OKB vs ADA OKB vs DOT OKB vs DOGE
FTT vs BTC FTT vs ETH FTT vs XRP FTT vs BNB FTT vs SOL FTT vs ADA FTT vs DOT FTT vs DOGE
XLM vs BTC XLM vs ETH XLM vs XRP XLM vs BNB XLM vs SOL XLM vs ADA XLM vs DOT XLM vs DOGE
HBAR vs BTC HBAR vs ETH HBAR vs XRP HBAR vs BNB HBAR vs SOL HBAR vs ADA HBAR vs DOT HBAR vs DOGE